sábado, 25 de septiembre de 2010

PROPERES CONVOCATÒRIES

Avui hem fet el repartiment d'octavetes per la "Cerdanyola de dalt", bàsicament per l'eix St. Martí-St. Ramon i la zona de supermercats de Banús. Ha anat força bé i en general ha tingut molt bona rebuda per part de la gent que caminava pel carrer i per part dels petits comerços. D'anècdotes puntuals també n'hi han hagut, podem comentar-les quan ens trobem. De cara als propers dies hem acordat una sèrie de convocatòries per fer més accions. Aquí us les deixo:

- DIUMENGE 26/09 A LES 22:30h davant de l'Opencor per fer ENCARTELLADA pel centre. També cal fer encartellades per la resta de barris. Qui en vulgui fer que passi per La Clau a agafar cartells i apunti per quines zones la farà.

- DILLUNS 27/09 A LES 17:30h davant de l'ajuntament per fer repartiment d'octavetes per la zona Pg. Cordelles, Av. Catalunya-Primavera.

- DIMARTS 28/09 AL MATí (ELS QUE HEU QUEDAT CONCRETEU L'HORA) per reparti octavetes a l'estació de renfe.

- DIMECRES 29S VAGA GENERAL!! A part de les diferent convocatòries del matí (es van concretant quan ens trobem), hi ha convocada a les 13:00H UNA CONCENTRACIÓ GENERAL(assalariats/des, aturats/des, petits/es comerciants, estudiants, jubilats/des...) DAVANT DE L'AJUNTAMENT. Porteu xiulets, timbals, cassoles, pancartes, petards, vuvuzeles..... FEU LA MÀXIMA DIFUSIÓ!!

El 29S tothom als carrers!! Tothom a la vaga!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario