lunes, 25 de octubre de 2010

Assemblea-debat: "Què fem després del 29-S?"

Us convidem a participar a l’acte "Què fem després del 29-S? Aturem les retallades" que tindrà lloc el proper 27 d’octubre a les 19:00 a l’Ateneu de Cerdanyola.




El passat 29S a Cerdanyola es va viure una intensa jornada de Vaga General, amb un ampli seguiment per part de les indústries i dels comerços que integren el nostre municipi. La jornada matinal va culminar amb una massiva manifestació, amb una afluència de gent que no es donava des de la protesta contra la guerra d’Iraq.

Gent de diferents sectors de la població (joves, aturades, jubilades, immigrants, treballadores, pensionistes, etc...) expressaren la seva disconformitat davant les mesures aplicades pel govern de l’estat espanyol per fer front a la crisi capitalista.

Des del Col·lectiu Cerdanyola en Vaga entenem que es necessari donar continuïtat a aquestes mobilitzacions, alhora que es creen espais de trobada on la gent pugui compartir inquietuds i idees per combatre la Reforma Laboral, la més que probable Reforma de les Pensions i, en general, totes les retallades econòmiques i socials dirigides a la població que estan provocant un augment de la pobresa, la marginació i les desigualtats socials. No podem acceptar que facin pagar a les classes populars la crisi econòmica, ecològica, política i social que ha generat aquest sistema depredador. Hem d’agafar exemple de la lluita social que s’està donant a França!!!

Us convidem a participar a l’acte “Què fem després del 29-S? Aturem les retallades” que tindrà lloc el proper 27 d’octubre a les 19:00 a l’Ateneu de Cerdanyola.

Cerdanyola en Vaga
http://www.cerdanyolaenvaga.blogspot.com
cerdanyolaenvaga@gmail.com
 
Convocatòria: 
Dimecres, 27 Octubre, 2010 - 19:00

No hay comentarios:

Publicar un comentario