domingo, 4 de noviembre de 2012

Manifest: Aturem les agressions a la classe treballadora

Cerdanyola en Vaga, un moviment assembleari que aglutina partits, organitzacions i moviments socials de diversa índole units pel seu suport a la Vaga General, està treballant per garantir l'èxit de la jornada del 14 de Novembre a Cerdanyola del Vallès. El col·lectiu ha consensuat un manifest que ha obert a tothom que vulgui adherir-se.

Aquelles organitzacions que vulguin adherir-se poden fer-ho enviant un correu a cerdanyolaenvaga@gmail.com indicant a l'assumpte la paraula "Adhesió". El dijous s'imprimiran els materials de difusió i, per tant, hi ha fins el dia 8 per subscriure el manifest i figurar així al material gràfic. Les adhesions però restaran obertes fins el dia 13 i es difondran també per l'espai virtual (xarxes socials i bloc).


El manifest consensuat és el següent: 


              ATUREM LES AGRESSIONS CAP A LA CLASSE TREBALLADORA

El 14 DE NOVEMBRE diversos col·lectius i moviments socials i sindicats ens sumem a la convocatòria de Vaga General que es durà a terme a l'Estat espanyol i altres països de la UE com Grècia, Portugal i Itàlia.

Amb l'excusa de la crisi, els governs espanyol i autonòmic han endurit la seva política de retallades i reformes provocant una situació d'emergència social. L'última reforma laboral no només ha fet augmentar l'atur sinó que ha permès l'aplicació generalitzada d'ERO's, reduccions de sous i ajustos que han afectat les condicions de vida de treballadors i treballadores. A més a més, hem de sumar-hi les reduccions de pressupostos en sanitat i educació que han col·lapsat els serveis públics, la plaga de desnonaments que deixa sense llar a milers de famílies i la repressió en forma de detencions i multes contra qui lluita per un canvi social.
                                     
Contra el “rescat” europeu
Per si fos poc el govern i la UE preparen un segon “rescat” per a l'estat espanyol molt més gran. Aquests saqueigs anomenats “rescats” pretenen seguir subvencionant deutes privats dels bancs a costa de retallar en els serveis públics més bàsics, deixant la política econòmica del país en mans del Banc Central Europeu. Ja hem pogut veure a Grècia els efectes devastadors del neoliberalisme de la UE i el BCE.

Una Vaga Social de tots i més enllà del 14-N
El 14 de novembre ha d'anar més enllà d'una sola jornada i ha de ser l'inici d'una lluita que pugui aturar les múltiples agressions a la classe treballadora. S'han d'aturar empreses, transports, comunicacions, administracions.... Ha de ser una vaga de consum en què no es comprin productes i una vaga social en la que ha de participar tothom que pateix les retallades i reformes: aturats, jubilats, estudiants, persones sense papers... Sinó ens mobilitzem per impedir-ho, si ens creiem que no hi ha res a fer, la nostra misèria seguirà creixent mentre els poderosos es seguiran enriquint.

·      Pel repartiment del treball i la riquesa
·      Per una sanitat i un ensenyament públics i de qualitat
·      Per la justícia social
·      Per la insubmissió davant del deute
·      Perquè la crisi la paguin els rics
 

NO TREBALLIS--NO CONSUMEIXIS—MOBILITZA’T
DESCARREGA EN PDF 

Organitzacions signants:

- 15M Cerdanyola
- La Verenjena reVelde
- Assemblea d'Alumnes IES Gorgs i IES Pere Calders
- Arran Cerdanyola
- Compromís per Cerdanyola
- CUP Cerdanyola
- ERC- JERC
- En Lluita

- Joves Comunistes
- Lluita Internacionalista
- Casal Popular i Cultural La Clau
- PAH Cerdanyola-Ripollet
- Via Verda
- Plataforma en Defensa la Sanitat Pública Cerdanyola-Ripollet
- PSUC viu
- Solidaritat Cerdanyolenca
- Brigada Vallesana Simón Bolivar BVSB
- Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública Cerdanyola-Ripollet
- CFMA (Comissió de Festes Majors Alternatives)
- Bastonera de Cerdanyola
- Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) de Cerdanyola
- Ampes d'Educació Pública de Cerdanyola
- Plataforma Cerdanyola sense Abocadors
- JSC


No hay comentarios:

Publicar un comentario